fredag 19. mars 2010

En liten prins!

I går var det en spennende dag i vårt fotostudio i Haugesund. Jeg hadde besøk av denne lille prinsen og mammaen og pappaen hans.

Mammaen og pappaen hans har vært hos oss mange ganger før så vi er blitt godt kjent de siste 5 årene. Først var mammaen og noen venninner hos oss og tok venninne bilder, deretter kom mammaen til hos for å ta noen fine bilder av seg selv som hun skulle gi i gave til kjæresten sin (pappaen til babyen.) For to år siden kom de til vårt fotostudio igjen og da var det forlovelsebilder for tur. I sommer var vi så heldige å få følge dem hele dagen under bryllupet. Rett før jul var de igjen i studioet vårt med en stor mage hvor den lille prinsen lå og i går fikk vi endelig se resultatet! Vi har vært så spent på å få se den lille babyen og han var søtere en vi noen gang kunne forestille oss!

Det er bare så gøy å få være med å se en slik utvikling og så er det så kjekt å få bli så godt kjent med kunden våre. Håper vi får se enda mer til dere etterhvert som prinsen vokser til :)


- Sylvi og Nina

1 kommentar:

  1. Jeg liker stilen på bildene deres! :) Utrolig vakkert.

    SvarSlett